Så kröp det då fram totalt till slut, vem hade trott något annat? Littorin fick därmed ett gigantiskt ”lila kuvert” – från Aftonbladet trots att han fortfarande bara är ”misstänkt”.1) Bra när Beatrice Asks förslag, även om det föll, testas på de egna, menar om hon skulle ta upp det på nytt någon gång.2)

Vad ska man säga? Jo att så avslöjas återigen den ruttna människosyn som Alliansregeringens ledamöter omfattar.

För moderater är det rätt att strunta i att betala TV-lincensen, att mygla undan skatt till skatteparadis, att hyra svarta barnflickor, att bygga svart, var och hur man vill och att köpa människokroppar för den egna tillfredsställelsen. För alla vanliga människor är allt detta brottsligt men för moderater är det fullt i sin ordning.

Det är också intressant att notera att samtliga dessa brott i grunden handlar om en vidrig människosyn, den att vanliga icke-rika människor inte är vatten värda. Dessa ska inte ha anständigt betalt för sina arbetsinsatser och inte heller vara försäkrade mot arbetsskador. De ska helst inte ha något att leva på om de blir arbetslösa, som ju bara beror på deras egen lättja, eller sjuka för deras depressioner och sjukdomar är bara spel för gallerierna. När moderater, eller andra i Alliansregeringen, blir sjuka eller deprimerade däremot, då är det dags att ta fram den djupt kända empatin, då är lidandet närmast obegränsat (Littorin gjorde ett tappert försök, men min empati sparar jag för dem som drabbats omänskligt hårt av den här regeringens politik).

Aldrig tidigare har vi haft en regering med så stor andel fula fiskar och snyltare, sådana som anser att de ”små” människorna, som Svanberg uttryckte saken i USA, ska betala för alla de samhällsnyttigheter som de själva är med och utnyttjar.

Det är vidare intressant att läsa i AB om hur den prostituerade kvinna, som Littorin utnyttjade, senare slutat med prostitution och behövt psykologhjälp för att komma över de psykiska skador hennes prostitution åsamkade henne. Det var alltså inte ens en ”lycklig hora” som Littorin utnyttjade.1)

/Kerstin

Länkar:
1) Anna: jag sålde sex till Littorin, AB
2) Flera inlägg på Motvallsbloggen om Beatrice Asks förslag finner man här
- Vi väntar ännu på svar, AB
- Littorin säger till mig att påståendet inte stämmer, Reinfeldt i AB
- Får frågor och avgår, AB
- Medieforskare: Aftonbladet skulle kunna fällas, DN
- Ännu  mörkare moln (M), Ingemars nya blogg
- Han köpte i alla fall inte Toblerone, Lasses blogg
- Aftonbladet: Sven-Otto Littorin köpte sex, DN
- Aftonbladet: Littorin köpte sex, SvD