För den som inte noterat det: Det pågår ett klasskrig mot alla oss som inte tillhör de yppersta finans-och politikereliterna.

I U-länderna bedrivs detta krig med militära medel, med bombningar, politiskt förtryck och ännu högre skuldsättning av befolkningarna.

Hos oss i Västvärlden  krigar man med enbart ekonomiska medel och med lögnaktig och smutsig propaganda. Vi ser just nu hur det ena landets invånare efter det andra, i Europa, tvingas ner i allt större fattigdom, och hur man bedriver en politik som ska omöjliggöra framtida ekonomiska återhämtningar. Man ser samtidigt till att privatisera alla gemensamt ägda verksamheter, som skolor, sjukhus och utvinning av ännu inte utrealiserade gemensamt ägda naturresurser.

Jag ser helt enkelt förföljelsen av Juholt som ett led i detta klasskrig. Skärp er inom S, för finns det inget socialdemokratisk parti värt namnet, och det är dit media och förrädarna inom S försöker driva S, inom den nära framtiden – ja då blir det fascistpartier som tar hem rösterna, SD i Sverige. För kapitalistklassen spelar detta ingen roll för den har aldrig varit rädd för fascim eftersom fascismen, till skillnad från sanna socialistiska partier, försvarar kapitalets rättigheter mot de breda massornas behov. Alltså har kapitalet, och högern, i alla tider stött fascism och fascistiska diktaturer.

/Kerstin