Såg programmet ”Dokument inifrån” igår kväll (se länk nederst). Det var ett program som sände kalla kårar utmed ryggen. Jag har länge frågat mig om Sverige hotats eller mutats att släppa in USA/Nato i Sverige. Efter programmet, där flera högt uppsatta personer inom Nato och i USA uttalade sig, verkar det inte råda något tvivel. Sverige hotas/pressas att gå med i Nato (än så länge bara att skriva under Värdlandavtalet men det är ungefär samma sak vad gäller Sveriges säkerhet).

Programmet gav en räcka förklaringar till varför USA (och Nato ÄR USA) anser att svenskt territorium är viktigt för att kunna nå och anfalla Ryssland militärt (ja alltså försvara Västeuropa mot Ryssland, enligt deras beskrivning). Därmed förstår man också varför Ryssland måste betrakta Sverige som ett fientligt land numer.

Jag drar slutsatsen att planeringen av ett USA-krig mot Ryssland, där Sverige får fungera som ryskt bombmål, är långt gången. I det fallet Sverige används för att angripa Ryssland så är ryska bomber över Sverige en självklar konsekvens.

Vi ser just nu alla de förberedelser som USA brukar göra inför ett militärt anfall på ett land, först ekonomiska sanktioner för att försvaga landet ifråga, samtidigt med en massiv propaganda som ska övertyga människor i Väst om att det tilltänkta offret, landet att bomba sönder, är fientligt inställt och har dolda planer på att anfalla oss i Väst eller att man inom landet behandlar alla eller somliga medborgare riktigt illa, för att vi i Väst ska anse det vara en god gärning att anfalla landet ifråga.

Alla vet att Ryssland utsätts för ekonomiska sanktioner sedan några år och ingen som har två celler i hjärnan kan ha undgått att notera att Ryssland, framför allt dess ledare Putin, utsätts för en närmast otrolig och intensivt negativ propaganda. Det senaste i den vägen var när ”terrorforskaren” Brun föreslog att de trasiga tv-masterna var förstörda av ”Putin”.

Vidare hotar man Ryssland genom att inrätta Natobaser runt och så nära Rysslands gränser som möjligt, därpå förklarar man för oss, när Ryssland ser till att vidta motåtgärder för att trygga sitt land mot fientliga angrepp, att Ryssland är väldigt aggressivt. Införlivandet av Krim (som skedde med Krimbornas uttryckliga önskan) förklaras vara en aggressiv handling som strider not internationell rätt och som visar hur expansivt och aggressivt Ryssland är. Glömt är det faktum att fascistjuntan i Kiev, som tog makten illegalt i Ukraina, som gjorde en statskupp och avsatte den demokratiskt valde presidenten där, började med att hota alla rysktalande i Ukraina och de är många. Glömda är också alla de fall där USA/Nato delat på stater eller anfallit dem i strid mot internationell rätt.

De numer återkommande militära Nato-övningarna i Sverige och över Östersjön kan dessutom inte ses som annat än rena provokationerna mot Ryssland, liksom den antiryska propagandan i Sverige.

USA:s målsättning är att splittra Ryssland och slå sönder landet i en massa små enklaver som var för sig är militärt svaga och kan kontrolleras av USA och för det syftet anser USA att Sveriges territorium är väsentligt, avslöjade man i TV-programmet. Det är bara en tidsfråga när USA sätter in militär också mot Ryssland. Endera försöker de provocera Ryssland att göra något som ger dem anledning att starta ett regelrätt och militärt krig mot Ryssland eller så kommer vi så småningom att få se en amerikansk false flagg-operation för det syftet. Frågan är bara om det tar ett, två eller tio år innan helvetet brakar loss över oss.

Vi ska framför allt inte inbilla oss att USA är en välmenande stat som är våra pålitliga vänner. Vi må försöka vara vänner med USA men USA har inga vänner, bara tillfälliga vasaller som man behandlar anständigt så länge man anser sig ha nytta av att göra det. USA har bara eviga intressen och dem kommer man att försvara och göra allt för att utvidga, även över sina vasallers lik. Man offrar utan samvetsförebråleser vilka länder som helst, och deras befolkningar, för dessa intressen.

Jag är helt enkelt skräckslagen vad gäller Sveriges framtid och hoppas bara att helvetet över oss inte brakar loss förrän jag har lämnat jordelivet.

/Kerstin

PS: Så såg vi Löfvén genomför en mycket ful aktion igår, att ombilda regeringen samma dag som Värdlandavtalet röstades igenom i riksdagen. Därmed garanterade han att media inte skulle skriva mycket om detta beslut utan koncentrera sig på regeringsombildningen istället.

Länkar (fler kan tillkomma):

– Dokument inifrån 25/5 2016
Special Forces Unconventional Warfare, nov 2010
– Uttalande av Stoltenberg (Natos generalsekreterare) enligt artikel i Zerohedge.com: ”In an interview with Bild on Thursday, NATO chief Jens Stoltenberg said Russia is seeking to create ”a zone of influence through military means”. ”We are observing massive militarisation at NATO borders — in the Arctic, in the Baltic, from the Black Sea to the Mediterranean Sea,” he told the newspaper”. (Kommer inte in på sidan just nu,försöker återkomma med länk.)
Man tror att man är förflyttad till galningarnas paradis när man läser detta. Det där är samma yttrande som många ironiskt kommit kommit med när de visar kartor på Nato-baser runt Ryssland:Titta så nära Nato Ryssland har lagt sitt territorium.